+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 22 жовтня 2017

Правильний вибір професії – запорука успіху сучасної людини!

Правильний вибір професії – запорука успіху сучасної людини, який сприяє гармонійному розвитку особистості протягом усього життя. Суспільство потребує роз’яснювальної роботи щодо професій, їх кваліфікаційних характеристик та запитів на ринку праці.

Профорієнтаційна робота як невід’ємна складова функціонування навчального закладу, покликана ознайомити потенційних здобувачів вищої освіти з переліком освітніх послуг, які надає Уманський національний університет садівництва.

Презинтація Уманського НУС учням  Рогівської та Молодецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

При проведенні профорієнтаційних заходів використовуються різноманітні буклети та відео інформаційні матеріали, а також діалогове спілкування з аудиторією майбутніх абітурієнтів. 

На запрошення Маньківського центру зайнятості викладачі Уманського НУС, доценти Оляднічук Н.В. і Стасінєвич О.Ю. взяли участь в акції «Випускник-2018» та презентували свій вищий навчальний заклад учням  Рогівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Молодецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Виступ доцента кафедри обліку і оподаткування Н.В. Оляднічук

Учні з цікавістю слухали розповідь про умови вступу до університету, форми і методи навчання, про студентське наукове життя, про дозвілля тощо.

Зустріч відбулася в дружній невимушеній атмосфері, про що свідчить досить активний діалог викладачів з учнями та учителями шкіл.   

Наталія Оляднічук, доцент кафедри обліку і оподаткування