+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 17 грудня 2020

Епіцентр радо приймає студентів спеціальності "Облік і оподаткування"!

Ми - студенти 1 курсу освітнього ступеня "магістр" та  "молодший бакалавр"  спеціальності «Облік і оподаткування» Уманського НУС - з метою закріплення знань з дисциплін професійного циклу" 16.12.2020 р. відвідали мережу торговельних центрів «Епіцентр»  м. Умань та поспілкувались з головним бухгалтером Юлією Дудкевич, іншими працівниками облікового апарату.

Варто зазначити, що бухгалтерський облік в управлінні здебільшого називають мовою бізнесу. Основи обліку широко використовують не тільки бухгалтери, а й менеджери, фінансисти, економісти та інші фахівці управлінського апарату будь-якого підприємства.

Працівники бухгалтерської служби поділилися цікавою інформацією та практичними навичками ведення бухгалтерського обліку в сучасних умовах господарювання. Ми познайомились із особливостями обліку товарів за секціями, порядку відображення товарних запасів у бухгалтерії, а також екранним виглядом окремих докуметів комп'ютерної програми "1 С: Підриємство". Особливо цінною стала інформація що стосувалася управлінської ролі бухгалтерського обліку.

Усі студенти залишились безмежно задоволені, приємно вражені та емоційно піднесені після такого спілкування із досвідченими майбутніми колегами.

 

Нікіта Волков, студент 11-мо групи