+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 11 квітня 2018

НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА КАФЕДРІ ОБЛІКУ І ОПОДАТКУВАННЯ!

10 квітня 2018 року  на кафедрі обліку і оподаткуваня відбувся науково-практичний семінар

"Практичні аспекти обліку і оподаткування найманих працівників: реформування та перспективи".

З вітальним словом перед учасниками семінару виступила завідувач кафедри обліку і оподаткування д.е.н., професор Кучеренко Т.Є.

Серед запрошених гостей були:

1. Головний державний ревізор-інспектор сектору  адміністрування податків і зборів фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Звенигородської ОДПІ Управління податків і зборів фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області Безніздра Лариса Петрівна з доповіддю на тему "Реформування норм законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску. Заходи щодо легалізації фонду оплати праці".

Головний державний ревізор-інспектор сектору  адміністрування податків і зборів фізичних осіб та єдиного внеску території обслуговування Звенигородської ОДПІ Управління податків і зборів фізичних осіб ГУ ДФС у Черкаській області Безніздра Лариса Петрівна

2. Начальник відділу маркетингу та реклами ПРаТ «Світ меблів» Нижник Лілія Сергіївна з доповіддю на тему "Сучасні підходи щодо витрат на збут, рекламу та маркетинг".

Начальник відділу маркетингу та реклами ПРаТ «Світ меблів» Нижник Лілія Сергіївна

 Науково-методичний семінар викликав жваве обговорення ключових аспектів дослідження фахівцями кафедри, студентами та запрошеними спеціалістами, отримав позитивні відгуки присутніх.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування