+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2020

Науково-дискусійний семінар «Облікові аспекти оподаткування: реформування та впровадження»

27 квітня 2020 року на кафедрі обліку і оподаткування було проведено Науково-дискусійний семінар «Облікові аспекти оподаткування: реформування та впровадження».Робота семінару була організована в дистанційному режимі на платформі Zoom. З вітальним словом до учасників семінару звернулася завідувач кафедри обліку і оподаткування,  д.е.н, професор Л.Ю. Мельник.

Практичними учасниками семінару були головний бухгалтер  ТОВ «Кищенці» Маньківського району Черкаської області - Лариса Михайлівна Бойко,  бухгалтер ТОВ «Дзензилівка-Агро» Маньківського району Черкаської області  Оксана Вікторівна Гутенко та науково-педагогічні працівники кафедри.

Присутні взяли активну участь в обговоренні проблемних і дискусійних питань щодо тематики наукового семінару. Особливістю семінару, проведеного в цьому році був аналіз змін нормативно-правової бази та її вплив на перевірку відповідності прийнятих практик організації ведення обліку та оподаткування.Обговорювалися питання відповідальності і обов’язків фахівця з бухгалтерського обліку в умовах сучасної автоматизації облікового процесу на підприємстві.

Науковий семінар супроводжувався активним обговоренням питань удосконалення організації обліку та носив пізнавально-дискусійний характер. Усі учасники залишились задоволеними з побажаннями подальшої співпраці та  участі у заходах такого формату.