+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2017

Наукова діяльність – крок в майбутнє!

Основною та невід’ємною частиною життя кожного з студентів, звичайно ж, є навчання. А для того, щоб розширювати кругорозір та слідкувати за новими тенденціями та змінами, які відбуваються в сфері обліку і оподаткування, вміти застосовувати накопичені знання та висловлювати свої думки і погляди на ті чи інші проблеми, шляхи їх розв’язання, потрібно постійно тримати руку на пульсі подій та змін, які відбуваються в законодавстві. Адже все це є невід’ємною частиною роботи провідного спеціаліста у сфері обліку і оподаткування.

Саме з цією метою, на кафедрі обліку і  оподаткування традиційно, розпочав свою роботу студентський науковий гурток.

            Засідання наукового гуртка «Професійні бухгалтерські студії» на кафедрі обліку і оподаткування

Під час роботи гуртка, студенти досліджують проблемні ділянки обліку у господарствах, вивчають тенденції зміни економічних показників, шукають можливі шляхи подолання проблем з якими зустрічаються сучасні фахівці.

Наукова доповіть студентки 41-о групии Галамаги Оксани

Під час занять гуртка викладачі діляться власним досвідом зі студентами, обговорюють ряд важливих питань, які виникають  в учасників гуртка  під час підготовки до наукових виступів.

Такий метод роботи є досить ефективним та дозволяє студентам краще засвоювати знання. Сподіваємося, що кожен з нас розуміє важливість цієї справи та докладає максимум зусиль, щоб отримати якісні знання. Тому, що висококласні професіонали завжди були затребувані, а кафедра обліку і оподаткування не перше десятиліття випускає на ринок праці широкопрофільних спеціалістів у галузях обліку, аудиту та оподаткування.

Ірина Слободяник, студентка