+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 06 березня 2019

Мистецтво дарувати радість!

05 березня 2019 року на кафедрі обліку і оподаткування Уманського національного університету садівництва було проведено зустріч науково-педагогічних працівників кафедри зі студентами, які навчаються за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Облік і аудит», усіх курсів.

Були підведені підсумки навчання за І семестр 2018-2019 навчального року. За дорученням колективу завідувач кафедри обліку і оподаткування, доктор економічних наук, доцент Людмила Мельник вручила нагороди й дипломи відмінникам навчання, а також спеціальні грамотами за активність у студентському житті від багаторічного партнера кафедри – видання «Все про бухгалтерський облік».

Цього дня відбувся відкритий виховний захід на тему: «Мистецтво дарувати радість». Формат зустрічі – майстер-клас з виготовлення рукотворних вітальних листівок.

З презентації усі присутні могли ознайомитись із сучасними тенденціями Hand Made та прийомами, за допомогою яких можна виготовити цікаві та неповторні вітальні листівки (у техніці квілінг, айріс-фолдінгу, листівки-шейкер, листівка-тунелю). До кардмейдингу долучились усі присутні студенти. По завершенню вони презентували свої оригінальні композиції.

Студентська молодь висловила задоволення від проведеної зустрічі. Їх участь у заході надихнула на створення таких листівок для найближчих та найдорожчих людей з нагоди прийдешніх весняних свят.

Рукотвір – це найкращий спосіб висловити свої найніжніші, щирі та неповторні почуття для тієї людини, кому адресується ексклюзивна вітальна листівка.

 

 

Доцент кафедри обліку і оподаткування, кандидат економічних наук,

Галина Аніщенко