+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 26 жовтня 2016

Кращий студент року!!!

Традиційно осінньої пори Радою студентського самоврядування проводиться інтелектуальний конкурс «Кращий студент року», який дозволяє студентам розкрити та продемонструвати свої найкращі якості. У конкурсі приймають участь студенти, які демонструють свій рівень інтелекту, ерудованості, креативності.

Переможцем цьогорічного конкурсу став студент 11-ок групи Олексій Щербина, який вразив усіх присутніх на конкурсі своїм філософським ставленням до життя, прагненням покращити соціально-економічні умови життя українців. Олексій усесторонньо розвинена особистість: він пише вірші на патріотичну, ліричну тематику, музику, чудово співає, бере активну участь у громадському житті кафедри, факультету та університету.

Студенти 11-ок групи, викладачі кафедри обліку і оподаткування щиро вітають Олексія з перемогою у конкурсі, бажають міцного здоров’я, творчого натхнення та нових звершень.

Професорсько-викладацький склад кафедри обліку і оподаткування щиро вдячний батькам за виховання Олексія, його ввічливість, інтелігентність та наполегливість до пізнання нового. 

  

Наталія Оляднічук, куратор 11-ок групи