+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 12 жовтня 2018

Декь відкритих дверей

Впродовж 11-12 жовтня 2018 року колектив кафедри обліку і оподаткування взяв участь в університетському заході «День відкритих дверей». Крім загальних заходів було організовано зустріч для 17 випускників структурних підрозділів Уманського НУС з Тальнівського будівельно-економічного коледжу та Агротехнічного коледжу м. Умань.

З вітальним словом до абітурієнтів звернулась завідувач кафедри обліку і оподаткування, д.е.н., професор Т.Є. Кучеренко.

Гостей познайомили з історією розвитку, досягненнями колективу кафедри обліку і оподаткування та матеріально-технічною базою.

Молоді було запропоновано взяти участь в інтелектуальному поєдинку «Найрозумніший». Гарна підготовка студентів-випускників коледжів дозволила з легкістю вирішити цікаві завдання та подолати усі конкурсні тури. Найкмітливіші з учасників отримали грамоти переможців та солодкі призи.

Також було запропоновано переглянути відеороботи студентів університету про цікаве, насичене та веселе студентське життя. Сюрпризом став показах відеострічки про життя студентів Тальнівського будівельно-економічного коледжу.

Дружнє фото на згадку дозволить запам’ятати приємні моменти першого знайомства гостей з науково-педагогічними працівниками кафедри обліку і оподаткування.

 

Оргкомітет