+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 22 березня 2016

Захист магістерських робіт на кафедрі обліку і аудиту

Захист дипломних робіт за ОКР "магістр" проводився з 22 по 23 жовтня 2016 року. Захист відбувався у відповідності з вимогами щодо організації та порядку роботи екзаменаційних комісій. Перед захистом дипломних робіт оголошувалось прізвище, ім’я та по батькові дипломника, тема дипломної роботи, науковий керівник, рецензент та довідка успішності випускника. Студенту надавалось до 12 хвилин для викладання основних результатів з теми дослідження. В процесі захисту члени комісії задавали студенту до 10 питань. Більшість студентів на задані питання давали повні, кваліфіковані відповіді.

         Після завершення доповіді дипломника, слово надавалось науковому керівнику, заслуховувались рецензії, виступи членів ЕК, а в кінці надавалось слово автору дипломної роботи для відповідей на зауваження рецензентів і членів ЕК.

         Підведення підсумків і прийняття остаточних рішень стосовно оцінки захисту проводилось в присутності лише членів ЕК.

         При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховувалось зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами ЕК запитання, наукова і практична підготовленість випускників.

 Результати захисту дипломних робіт

Показники

Значення показників

Структура, %

Рік випуску

2016

-

Оцінка:

 

 

- відмінно

11

64,71

- добре

6

35,29

- задовільно

-

-

Середній бал:

 

 

- поточної успішності

3,80

-

- захисту дипломних робіт

4,65

-

 Позитивні сторони виконання і захисту дипломних робі

          1. Теми досліджень мають актуальність, теоретичне і практичне значення, у значній кількості пов’язані з реальними інтересами аграрних підприємств.

         2. У більшості робіт достатня увага надавалась питанням удосконалення обліку, результатів фінансового та економічного стану  підприємств у сучасних умовах. Рекомендовані для впровадження у виробництво дипломні роботи студентів:Звєйнієкс Наталі Вячеславівни та Луценко Ігоря Станіславовича.

 

3. У переважної більшості робіт при проведенні досліджень застосовувались економіко-математичні методи.

 Рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістра з обліку і аудиту присвоєно  17 студентам-випускникам. Дипломи з відзнакою отримали  студенти:  Євтушенко О.М., Кравченко А.В.

Результати роботи ЕК дають підставу зробити висновки про те, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва  готує висококваліфікованих магістрів з обліку і аудиту, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації. Усунення вказаних у звіті недоліків позитивно вплине на підготовку магістрів, які відповідатимуть вимогам розвитку сільського господарства на сучасному етапі.