+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 29 жовтня 2017

Вітаємо випускників з успішним захистом дипломних робіт

На підставі наказу ректора Уманського національного університету садівництва № 01-05/301 від 22.08.2017 року та № 01-05/366 від 15.09.2017 року головою екзаменаційної комісії в Уманському національному університеті садівництва зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» призначений професор кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, д.е.н., доцент Яценко О.В. Членами екзаменаційної комісії призначені:

 

Кучеренко Т.Є.

професор кафедри обліку і оподаткування, д.е.н.

Уланчук В.С.

професор кафедри обліку і оподаткування, д.е.н.

Крочак О.І.

доцент кафедри обліку і оподаткування, к.е.н.

          Секретарем екзаменаційної комісії призначена старший викладач кафедри обліку і оподаткування, к.е.н. Ратушна О.П.

Робота екзаменаційної комісії зі спеціальності "Облік і оподаткування"

Захист дипломних робіт проводився 17-23 жовтня 2017 року. Захист відбувався у відповідності з вимогами щодо організації та порядку роботи екзаменаційних комісій. Перед захистом дипломних робіт оголошувалось прізвище, ім’я та по батькові дипломника, тема дипломної роботи, науковий керівник, рецензент та довідка успішності випускника. Студенту надавалось до 10 хвилин для викладання основних результатів з теми дослідження. В процесі захисту члени комісії задавали студенту до 8 питань. Більшість студентів на задані питання давали повні, кваліфіковані відповіді.

         Після завершення доповіді дипломника, слово надавалось науковому керівнику, заслуховувались рецензії, виступи членів ЕК, а в кінці надавалось слово автору дипломної роботи для відповідей на зауваження рецензентів і членів ЕК.

         Підведення підсумків і прийняття остаточних рішень стосовно оцінки захисту проводилось в присутності лише членів ЕК.

         При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховувалось зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами ЕК запитання, наукова і практична підготовленість випускників.

Результати захисту дипломних робіт

Показники

Значення показників

Структура, %

Рік випуску

2017

-

Оцінка:

 

 

- відмінно

19

32,0

- добре

31

51,0

- задовільно

10

17,0

Середній бал:

 

 

- поточної успішності

3,65

-

- захисту дипломних робіт

4,15

-

 

Високий рівень захисту дипломних робіт показали: Возіян Вікторія Сергіївна, Шевчук Тетяна Іванівна, Кармазін Тетяна Вікторівна, Кіструй Світлана Анатоліївна, Климович Наталія Михайлівна, Козінська Клара Василівна.

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування