+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 07 грудня 2017

Співпраця з ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей»

07.12.2017 р. делегація від Уманського національного університету садівництва у складі д.е.н., професора Кучеренко Т.Є., к.е.н., доцентів Іванової Н.І., Аніщенко Г.Ю., Концеби С.М., викладача Підлубної О.Д. та студентського активу факультету економіки і підприємництва завітали до  ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей».

Делегація Уманського НУС завітала до ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей»

З вітальним словом до усіх присутніх звернулась д.е.н., професор Кучеренко Т.Є., яка наголосила на необхідності правильного вибору професії для забезпечення свого майбутнього та здобуття вищої освіти. Для того, щоб досягти життєвого успіху потрібно правильно обрати майбутню професію, розуміти її призначення, переваги та перспективи.

З вітальни словом  виступає д.е.н., професор Кучеренко Т.Є.

Доцент Аніщенко Г.Ю. поінформувала випускників ліцею та загальноосвітніх шкіл № 2, 3, 5 м. Жашків про Уманський НУС, його матеріально-технічну базу, навчальний процес та  чудові умови для навчання й розвитку на факультеті. Зокрема, було наголошено на тому, що отримавши повну економічну освіту можна отримати ряд переваг: широкі перспективи щодо працевлаштування, гідну заробітну плату, престиж, можливість працювати на себе та розвивати власний бізнес.

Важлива та цікава інформація від доцента  Аніщенко Г.Ю.

Про важливість продовження професійного зростання наголосила завуч ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» Мокійчук Д.П.

виступ завуча ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» Мокійчук Д.П.

Після цього головою Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва університету Слободяник Іриною було представлено глядачам цікаві відеофільми та презентації з життя молодів в університеті. Вона змістовно розповіла про захопливий та веселий світ студентства.

Голова Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва університету Слободяник Ірина

Талановита і студентська молодь проявила свій талант, створивши приємну дружню атмосферу справжнього свята, а веселий настрій забезпечив КВН-гурт «Made in UNUS».

КВН-гурт «Made in UNUS»

На останок директор ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» Філіповський М.Й. побажав й надалі поглиблювати співпрацю між навчальними закладами.

Заключне слово директора ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» Філіповського М.Й.

Від імені усього науково-педагогічного та студентського колективу факультету економіки і підприємництва Уманського НУС висловлюємо вдячність керівництву ДНЗ «Жашківський аграрно-технологічний професійний ліцей» та відділу освіти Жашківської РДА за високу організацію заходу та теплий прийом.

 Доцент кафедри обліку і оподаткування Галина Аніщенко