+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 31 травня 2019

ХІІІ Міжнародна науково-практична конференція

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування Уманського НУС 30 травня 2019 року взяли участь у пленарному та секційному засіданнях ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 175-річчю з Дня заснування Уманського національного університету садівництва «Аспекти стабільного розвитку економіки в умовах ринкових відносин».

На пленарному засіданні кафедру представляла кандидат економічних наук, доцента Галина Аніщенко з доповіддю «Декоративне садівництво: організація обліку та оподаткування».

Доповідач презентувала особливості організації обліку у декоративному садівництві залежно від його напрямів, специфіку застосування системи рахунків бухгалтерського обліку, порядок оподаткування. Доведено, що оптимальне функціонування облікової системи можливо при досягненні певної рівноваги та пошуку варіантів взаємодії між фіскальними інтересами держави та інтересами вузькоспеціалізованих суб'єктів господарювання. Результатом цього може бути напрацювання адекватної підсистеми обліку в оподаткуванні.

Галина Аніщенко, доцент кафедри обліку і оподаткування