+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 18 травня 2021

Вітаємо переможців II етапу Міжнародного студентського професійного конкурсу!

Міжнародний студентський професійний творчий конкурс з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту -  змагання студентів у формі презентації та захисту конкурсних робіт з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

Засновниками Конкурсу є кафедра обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка», кафедра обліку, аналізу і аудиту Одеського національного політехнічного університету спільно з профільними кафедрами зарубіжних закладів вищої освіти Університету Марії Кюрі-Склодовської в Любліні, Бухарестського університету «АРТІФЕКС». Офіційна мова Конкурсу: англійська.

Конкурс проводиться в три етапи:

І етап відповідно до рішення вченої ради Уманського національного університету садівництва було проведено до 23 квітня 2021 року.

За результатами конкурсу перше місце здобули студенти 11 м-о групи Гончарук Діана та Волков Нікіта  з науковою роботою на тему: «Фінансова звітність в системі управління ризиками сільськогосподарського підприємства» і рекомендована до участі у II етапі Конкурсу.

З 24 квітня по 14 травня 2021 року Міжнародне Журі підвело підсумки рецензування конкурсних робіт учасників ІІ етапу Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту.

Участь у ІІ етап Конкурсу взяли 76 студентів з 28 вітчизняних та 5 іноземних закладів вищої освіти, які представили 56 робіт. У фінал конкурсу було відібрано 32 конкурсні роботи.

Відповідно до рейтингового списку робіт учасників ІІ етапу Міжнародного студентського професійного творчого конкурсу з бухгалтерського обліку, оподаткування, аналізу та аудиту робота студентів 11 м-о групи Гончарук Діани та Волкова Нікіти на тему: «Фінансова звітність в системі управління ризиками сільськогосподарського підприємства» рекомендована до участі у IIІ етапі Конкурсу.

Фінальний етап конкурсу (підсумкова конференція) відбудеться у Одеському національному політехнічному університеті 27–28 травня 2021 року у форматі відео-конференції на платформі Zoom.

Бажаємо студентам нових перемог, вдалих ідей та впевненості у досягненні мети.