+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 27 травня 2016

Вітаємо магістрів з успішним захистом дипломних робіт!

На підставі наказу ректора Уманського національного університету садівництва № 20-08/57 від 22.04.2016 року головою екзаменаційної комісії для атестації здобувачів вищої освіти зі спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит» призначений завідувач кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Білоцерківського національного аграрного університету, д.е.н., професор Свиноус І.В. Членами екзаменаційної комісії призначені:

 

Уланчук В.С.

професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н.

Кучеренко Т.Є.

професор кафедри обліку і аудиту, д.е.н.

Крочак О.І.

доцент кафедри обліку і аудиту, к.е.н.

 

         Захист дипломних робіт на кафедрі "Облік і оподаткування" проводився з 23 по 25 травня  2016 року. Захист відбувався у відповідності з вимогами щодо організації та порядку роботи екзаменаційних комісій. Перед захистом дипломних робіт оголошувалось прізвище, ім’я та по батькові дипломника, тема дипломної роботи, науковий керівник, рецензент та довідка успішності випускника. Студенту надавалось до 12 хвилин для викладання основних результатів з теми дослідження. В процесі захисту члени комісії задавали студенту до 10 питань. Більшість студентів на задані питання давали повні, кваліфіковані відповіді.

         Після завершення доповіді дипломника, слово надавалось науковому керівнику, заслуховувались рецензії, виступи членів ЕК, а в кінці надавалось слово автору дипломної роботи для відповідей на зауваження рецензентів і членів ЕК.

         Підведення підсумків і прийняття остаточних рішень стосовно оцінки захисту проводилось в присутності лише членів ЕК.

         При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховувалось зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами ЕК запитання, наукова і практична підготовленість випускників.

Результати захисту дипломних робіт

Показники

Значення показників

Структура, %

Рік випуску

2016

-

Оцінка:

 

 

- відмінно

12

52,17

- добре

11

47,83

- задовільно

-

-

Середній бал:

 

 

- поточної успішності

4,18

-

- захисту дипломних робіт

4,52

-

 

Високий рівень захисту дипломних робіт показали: Боровик О.П., Гоцюк Г.А., Дворковий М.П.,  Рябовол Я.С.,  Каюк Маєвська М.Д, Новицька А.Д., Носанчук І.О., Савчина Н.П., Самойлов Д.О., Буць Т.П., Новосьолов Ю.М.

 

         1. Теми досліджень мають актуальність, теоретичне і практичне значення, у значній кількості пов’язані з реальними інтересами аграрних підприємств.

         2. У більшості робіт достатня увага надавалась питанням удосконалення обліку, результатів фінансового та економічного стану  підприємств у сучасних умовах. Рекомендовані для впровадження у виробництво дипломні роботи студентів:

 

Прізвище,

ініціали студента

Тема дипломної роботи

Науковий

керівник

Буць
Тетяна Пилипівна

Облік і аудит грошових коштів в сільськогосподарських підприємствах Христинівського району Черкаської області

Матрос О.М.,
к.е.н., доцент

Дворковий
Михайло Петрович

Облік, аудит і аналіз розрахунків з постачальниками та підрядниками у сільськогосподарських підприємствах Комінтернівського району Одеської області

Панкратова Л.А.,
к.е.н., доцент

Новицька
Анна Дмитрівна

Облік і аудит грошових коштів в сільськогосподарських підприємствах Тальнівського району Черкаської області

Кучеренко Т.Є.,
д.е.н., професор

Лукашенко
Тетяна Вікторівна

Організація обліку і аудиту основних засобів та аналіз ефективності їх використання в сільськогосподарських підприємствах Тетіївського району Київської області

Уланчук В.С.,
д.е.н., професор

Самойлов
Дмитро Олександрович

Обліково-інформаційне забезпечення фінансової звітності та її аудиту в сільськогосподарських підприємствах Тальнівського району Черкаської області

Кучеренко Т.Є.,
д.е.н., професор

 Рішенням екзаменаційної комісії кваліфікацію магістра з обліку і аудиту присвоєно  23 студентам-випускникам. Дипломи з відзнакою отримали  студенти:  Буць Т.П., Каюк Т.П., Маєвська М.Д., Новицька А.Д., Рябовол Я.С., Савчина Н.П., Самойлов Д.О.

Результати роботи ЕК дають підставу зробити висновки про те, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва  готує висококваліфікованих магістрів з обліку і аудиту, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками з присвоєної кваліфікації.