+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 28 вересня 2016

Професійні бухгалтерські студії!

28.09.2016 року на кафедрі обліку і оподаткування відбулося засідання студентського наукового гуртка «Професійні бухгалтерські студії»,  який  об’єднує  допитливих та перспективних студентів. Загальне керівництво роботою студентського наукового гуртка здійснює завідувач кафедри обліку і оподаткування д.е.н., професор Тамара Євгеніївна Кучеренко . Відповідальні за поточний контроль і організацію роботи студентських наукових гуртків доценти кафедри обліку і оподаткування Оляднічук Н.В. (3 курс), Аніщенко Г.Ю. (4 курс), Михайловина С.О. (5 і 6 курс).

Студентські наукові гуртки діють відповідно до наукових інтересів юних дослідників. Так, студенти 3 курсу обговорювали проблеми сучасної системи нормативно-правового регулювання бухгалтерського обліку і аудиту, актуальними питання обліку і оподаткування в підприємствах аграрного сектору зацікавилися студенти 4 курсу. Розглядали шляхи удосконалення обліку і оподаткування в підприємствах аграрного сектору студенти 5 курсу. Магістрів кафедри зацікавили концептуальні засади удосконалення обліку і аудиту в підприємствах аграрного сектору.

Діяльність наукового студентського гуртка «Професійні бухгалтерські студії» спрямована на розвиток творчих здібностей студентів з метою набуття ними фахових знань та умінь через дослідження.

Знання та практичні навички, отримані під час засідань наукового гуртка, студенти використовують  при підготовці до наукових конференцій і семінарів, круглих столів та конкурсах на кращу наукову роботу.

Світлана Михайловина, доцент кафедри обліку і оподаткування