+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2018

Наукова робота кафедри

03.10.2018р. на кафедрі обліку і оподаткування відбулось перше засідання наукового студентського куртка у 2018-2019 н.р. Зустріч наукової спільноти була присвячена організаційним питанням щодо порядку виконання студентською молоддю науково-дослідної роботи. Під час зборів було затверджено планів роботи студентських гуртків на навчальний рік, повідомлено про зміни у розподілі студентів за науковими керівниками та ознайомлено зі змістом їх наукової роботи.

Всього на навчальний рік заплановано 10 засідань, під час яких усі студенти з ІІІ по VI курс, що навчаються за напрямом підготовки і спеціальністю «Облік і аудит» усіх освітньо-кваліфікаційних рівнів  зможуть виступити з доповідями щодо:

–       огляду змін в законодавстві з питань обліку й оподаткування;

–       ознайомлення з особливостями побудови системи бухгалтерського обліку на досліджуваних підприємствах та аналізу норм облікової політики;

–       висвітлення головних проблем у теорії та практиці ведення обліку й шляхів їх подолання;

–       автоматизації бухгалтерського обліку;

–       нарахування й сплати податків, складання податкової звітності;

–       результатів дослідженням за затвердженими темами дипломних робіт та ознайомлення з власними розробками удосконалення практики ведення обліку, податкових розрахунків і здійснення аудиту з врахуванням бази дослідження.

Особлива увага зверталась на залучення студентів науково-пошукової діяльності: написання статей, наукових робіт на конкурс, участі у конференціях різних рівнів, олімпіадах за фахом, надання консультаційних послуг тощо.

 

 

Керівники наукових студентських гуртків: доценти

Наталія Оляднічук, Галина Аніщенко, Світлана Михайловина