+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 04 жовтня 2018

Подарую Тобі серце!

Під гаслом «Подарую Тобі серце» 02 жовтня 2018 року на кафедрі обліку і оподаткування відбувся відкритий виховний захід за участі студентів спеціальності «Облік і оподаткування» та «Облік і аудит» усіх курсів та освітніх рівнів.

З вітальним словом до студентської молоді звернулась завідувач кафедри, д.е.н., професор Т.Є. Кучеренко, яка привітала усіх присутніх та побажала наснаги, бути активними у навчанні та відпочинку, товаришувати, адже випускова кафедра об’єднує велику студентську родину.

Ведуча заходу доцент Н.О. Шевченко познайомила з планами виховної роботи на кафедрі та висловила побажання старшокурсникам підтримувати і допомагати в усьому студентам молодших курсів, спільно долучатись до втілення у життя цікавих заходів, які проводяться на рівні університету, факультету, кафедри та студентського активу.

Також до першокурсників звернулась студентка 41-о групи Ольга Клинова, представник Ради студентського самоврядування факультету економіки і підприємництва, яка розповіла усім, яким цікавим і захопливим може бути життя під час студентських років. Вона побажала студентській молоді сміливості у реалізації своїх бажань, творчих задумів, завжди прагнути бути кращим.

Також було запропоновано переглянути короткометражні фільми про життя студентів під час навчання в університеті. Відеоматеріали були створені студентами ще у 2013 році для І конкурсу «Ми студенти».

Гарний настрій та позитив випромінювали усміхнені обличчя усіх присутніх.

Студенти змогли оформити побажання один-одному у формі сердець. Незабаром адресати отримують свої «сердечні листи».

 

 

Галина Аніщенко, доцент кафедри

обліку і оподаткування