+38 (04744) 3-44-41 , +38 (067) 934-29-28
Меню
Остання редакція: 08 листопада 2018

Інтелектуальний двобій «Що? Як? Скільки?»

У рамках декадника кафедри обліку і оподаткування «Облік – мова бізнесу», присвяченого святкуванню Міжнародного дня бухгалтера, 07 листопада 2018 року відбувся інтелектуальний двобій «Що? Як? Скільки?». У грі взяли участь студенти спеціальності «Облік і оподаткування» усіх освітніх рівнів.

Вперше до гравців і вболівальників долучились студенти заочної форми навчання. Команди «Дебет» і «Кредит» під час долання конкурсних раундів проявили творчість, кмітливість і, звичайно, свої знання з фахових дисциплін. Цьому сприяла палка підтримка аудиторії та вболівальників.

Участь у двобої взяли: Малаховецька Діана, Несільська Анастасія, Шевченко Діана, Демінська Алла, Петренко Анна, Бондар Анна, Корчак Ольга, Піліпінчук Марія, Бойко Тетяна, Щербина Олексій. Особливу активність і талант проявила гравець Піліпінчук Марія.

Суддівською колегією у складі доцентів кафедри, к.е.н. Оксани Крочак, Лесі Панкратової та Олега Поліщука встановлено, що команди грали в високою віддачею, отримали у різних конкурсах однакові підсумкові бали, а тому перемогла дружба. Усі гравці були нагороджені подарунками.

З вітальним словом від імені колективу кафедри до усіх присутніх звернулась доцент Галина Аніщенко, яка висловила найкращі побажання усім присутнім з нагоди Міжнародного дня бухгалтера.

Колектив кафедри обліку і оподаткування висловлює вдячність Клиновій Ользі (студентці 41-о групи) за організацію заходу.

 

Галина Аніщенко, доцент

кафедри обліку і оподаткування