+38 (04744) 3-44-41
Меню
Остання редакція: 19 листопада 2017

День відкритих дверей на кафедрі обліку і оподаткування!

               17 листопада 2017 року в Уманському національному університеті садівництва був проведений день відкритих дверей. Кафедра обліку і оподаткування запросила учнів Голованівського, Уманського, Жашківського та Чечельницького районів.

         Учні загальноосвітніх шкіл  Голованівського району Кіровоградської області  та Чечельницького району Вінницької області

  Ліцеїсти з Жашківського агро-технологічного професійного ліцею

 

Учні Юрківського НВК "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Уманської районної ради Черкаської області

На кафедрі було показано презентацію кафедри та спеціальності. Учні взяли участь у безпрограшній лотереї, де одержали призи. Крім того їм було запропоновано цікаву інформацію про гроші та національну грошову одиницю України - гривню. Учні зацікавлено слухали цікаві факти про світові гроші та дивувались існуванню диво-грошей.

           Презентували кафедру та спеціальність доцент Г.Ю. Аніщенко та ст. викладач Ратушна О.П.

Не менш цікавим та пізнавальним для них була інформація про історію виникнення гривні, еволюцію її зміни та туристичну подорож визначними місцями, зображеними на реверсі український банкнот.

            Колектив кафедри запропонував цікаву програму  для гостей, яка тривала протягом усього дня. Окрім відвідування кафедри гостей частували у студентському кафе, екскурсія в парку «Софіївка», 3D кінотеатр «Uman Plaza», роледром в СОК «Амарант» та багато іншого.

            Велика кількість школярів та учнів ліцею виявили бажання продовжувати навчання в Уманському НУС на спеціальності облік і оподаткування. 

Олена Матрос, доцент кафедри обліку і оподаткування